top of page

pe 22. marrask.

|

Karangasem Regency

Selän hyvinvointi -retriitti Balilla 22.11 - 2.12.2024

Tule tankkaamaan auringon valoa ja panostamaan selkäsi hyvinvointiin! Retriitti sopii sekä ennaltaehkäisevässä mielessä että selkäongelmien kanssa kamppaileville.

Selän hyvinvointi -retriitti Balilla 22.11 - 2.12.2024
Selän hyvinvointi -retriitti Balilla 22.11 - 2.12.2024

Aika ja paikka

22. marrask. 2024 klo 19.00 – 02. jouluk. 2024 klo 19.00

Karangasem Regency, Manggis, Karangasem Regency, Bali, Indonesia

Tapahtumasta

Mikäli kaipaat vuoden pimeimpään aikaan auringon lämpöön ja selkäsi on huomautellut kolotuksilla tai kireyksillä jo pidemmän aikaa, tässä on sinun retriittisi! Tämä retriitti sopii myös sinulle, joka haluat tehdä ennaltaehkäisevästi asioita selän hyvinvointisi eteen ja toki myös sinulle, joka haluat vain tulla nauttimaan Balin upeasta tunnelmasta sekä retriitin ohjelmasta.

Retriitin liikunnalliseen ohjelmaan sisältyy dynaamisia liikkuvuusharjoituksia, vesijumppaa, circuit-harjoittelua, pilatesta, lempeää joogaa sekä rentotusharjoituksia. Kaikkien harjoitusten taustalla on ajatus selän hyvinvoinnista. Pyrimme tekemään sellaisia harjoituksia, jotka toisaalta vahvistavat selkää ja parantavat keksivartalon hallintaa ja toisaalta harjoituksia, jotka lempeästi avaat selän ja koko kehon kireyksiä. Tavoitteena on saada voimaantumisen tunne siitä, että selkävaivoista huolimatta voi tehdä erilaisia harjoituksia ja niiden avulla voi myös auttaa selkää paranemaan. Ohjelmaan sisältyy myös luento selän hyvinvoinnista.

Liikunnallisen ohjelman lisäksi kahtena päivänä teemme yhdessä kokopäiväretket: snorklausretki rannalle ja tutustuminen suklaatehtaaseen sekä päiväreissu Ubudiin. Saatamme myös pysähtyä retkien aikana ihastelemaan temppeleitä ja vesiputouksia! Näinä päivinä tunteja ei retkiaikataulujen vuoksi pidetä.

Majoitumme kauniiseen, ekologiseen Sunrise Paradise Bali – resorttiin, joka sijaitsee Itä-Balilla Manggiksessa luonnon keskellä. Yöpyminen tapahtuu 2-3 hengen tai 4 hengen kauniissa huviloissa joissa jokaisessa on takapihalla oma jacuzzi. Alueelta löytyy myös isompi uima-allas, 2 suomalaista saunaa, pienet kylmä- ja lämminvesialtaat, ravintola, kuntosali sekä joogashala. Sinulla on mahdollisuus varata loman aikana hyvinvointihoitoja aina ayurvedisista hieronnoista erilaisiin kylpyhoitoihin. Hoidot ovat todella edullisia. Esim. 60 min hieronta maksaa noin 14 € eli selän ja koko kehon hoitamiseen on nyt loistavat mahdollisuudet!

Retriitin hinta: 1500 € (EARLYBIRD-HINTA 1390 € 31.3.2024 SAAKKA!). 2 hengen villa pelkästään omaan käyttöön +300 €. Varausmaksu on 400 €, joka maksetaan 7 päivä kuluessa ilmottautumisesta. Matka on mahdollista maksaa myös erissä. Lennot eivät kuulu hintaan. Hinta sisältää lentokenttäkuljetukset, retket, retriitin ohjelman, majoitukset sekä ruoat. Loman hintaan sisältyy aamupalat, lounaat sekä illalliset. Ravintolan tarjoama ruoka on herkullista, orgaanista lähiruokaa. Saunat, altaat ja kuntosali ovat majoittujien vapaassa käytössä.

Balinmatkat avusta leantolippujen varaamisessa mutta jokainen varaa lentolippunsa itse. He antavat vinkkejä niin että saisit nauttia Balin lämmöstä mahdollisimman pitkään. Lentolippujen hinta on yleensä n. 800 - 1000 € välillä.

Matkavakuutus kannattaa hankkia, mikäli sinulla ei sitä jo ole.

Selän hyvinvointiin kannattaa panostaa. Siihen ei ole olemassa varaosia. Ilmottaudu mukaan! Selkäsi kiittää <3

Ohjaajana matkallasi on Mirka Kirjavainen (fysioterapeutti, pilates- ja joogaohjaaja).

Vastaan mielelläni kysymyksiisi matkaan liittyen. Kannattaa myös laittaa sähköpostia, mikäli mietit osallistumistasi selkäsi tilanteen kannalta. Voit lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen: mirka.kirjavainen@gmail.com

Share this event

bottom of page