top of page

pe 14. kesäk.

|

Lahti

KEHOMIELEN HERMONISOINTI RETRIITTI

Tervetuloa lämminhenkiseen Willasukkaan viettämään kehoa ja mieltä hellivää viikonloppua!

KEHOMIELEN HERMONISOINTI RETRIITTI
KEHOMIELEN HERMONISOINTI RETRIITTI

Aika ja paikka

14. kesäk. 2024 klo 17.30 – 16. kesäk. 2024 klo 14.00

Lahti, Kesäpolku 14, 15560 Lahti, Finland

Tapahtumasta

Aurinkoinen tervetuliaistoivotus retriittiviikonloppuun lämminhenkiseen Willasukkaan!

Retriitin pyrkimyksenä on tuoda sinulle erilaisia harjoituksia, joiden avulla pääset harmonisoimaan kehomieli yhteyttäsi. Aamut aloitamme kiinalaiseen lääketieteeseen perustuvalla Do-in itsehieronnalla sekä hengitysharjoituksella ja lyhyellä meditaatiolla. Näillä saamme energiat avautumaan ja virtaamaan kehossa ja samalla mielen rauhoittumaan. Selvästi kehollisemmat harjoitukset pohjautuvat pilatekseen sekä dynaamisiin liikkuvuusharjoituksiin. Iltaharjoituksena teemme lauantaina lempeää joogaa sekä yoganirdan ennen saunaan menoa.

MAJOITUS tapahtuu Ruuhijärven rannalla valloittavassa Willasukassa Nastolassa (ig: willasukka 1898). Nastola sijaitsee 30 km Lahdesta ja Willasukka n. 10 km Nastolan juna-asemalta. Willasukan huoneet ovat upeasti entisöityjä ja sisustettuja 4 hengen huoneita ja lisäksi on mahdollista yöpyä teltassa, jossa on 2 sänkyä. Majoitukseen sisältyy aamupala sekä liinavaatteet.

RUOKAILU: Viikonloppuun sisältyy lounaat (x2) sekä la päivällinen ja iltapala (x2). Pe -illalla tarjoillaan tervetuliaissmoothie ja tuhdimpi iltapala. Tarjoiltavat ruoat ovat kasivisruokia ja ne ovat tarvittaessa maidottomia sekä gluteenittomia. Aterioita on meillä loihtimassa tuttuun tapaan ihana Paula, jolla on 35 vuoden kokemus ravitsemusalalta.

OHJAAJANA viikonloppuna toimin minä, Mirka Kirjavainen. Olen fysioterapeutti, pilates- ja joogaohjaaja. Valmistun syksyllä myös shiatsuhoitajaksi ja haluan tuoda reitriittiin ripauksen täällä sisäistämiäni oppeja. 

Viikonlopun aikana tulemme tekemään yhteensä 6 harjoitusta kestoiltaan 60-120 min.

Viikonloppu alkaa majoittumisella pe klo 17-17.45 ja ohjelma alkaa klo 18.00. Sinulle on varattu la-päiväksi omaa aikaa, jolloin voit vierailla läheisen Myllyn kahvilassa, pulahtaa järveen, lukea kirjaa tai ottaa vaikkapa laiturilla aurinkoa. Viikonloppu päättyy lounaaseen su n. klo 14.

VIIKONLOPUN HINTA: majoitus 150 € (2 yötä) sekä ruokailu ja ohjaukset yht. 209 € (sis. alv:t) eli yhteensä 359 €. HUOM. Maksu tapahtuu kahdessa erässä! Lähetän laskun sähköpostiin ennen viikonloppua ja se tulee olla maksettuna 31.5.24 mennessä. Majoituksesta lähetetään erillinen lasku. Peruutuksen voi tehdä ilmaiseksi 31.5 mennessä. Mikäli joudut perumaan tämän jälkeen, laskutus on puolet viikonlopun hinnasta, 179 €.

Willasukkaan pääset parhaiten omalla autolla. Mikäli olet tulossa junalla, voimme koittaa järjestää kyydin Nastolan juna-asemalta Willasukkaan tai voimme koittaa järjestää kimppakyytejä. Ilmoittautuminen viimeistään 15.5.2023 sähköpostiin: mirka.kirjavainen@gmail.com. Ilmottautuminen on sitova. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää, niin laitathan minulle viestiä.

NÄHDÄÄN KESÄLLÄ WILLASUKASSA <3

Share this event

bottom of page