top of page

to 08. syysk.

|

Lieksa

Luonnon sylissä - Pilates- ja joogaretriitti Kolilla

Tervetuloa voimaantumaan pilates- ja joogaretriitille syyskuussa, kun ruskan herkkä, orastava alku on nousemassa näkyväksi Pielisen ja Kolin taianomaisessa ympäristössä.

Registration is closed
See other events
Luonnon sylissä - Pilates- ja joogaretriitti Kolilla
Luonnon sylissä - Pilates- ja joogaretriitti Kolilla

Aika ja paikka

08. syysk. 2022 klo 19.15 – 11. syysk. 2022 klo 14.15

Lieksa, Ylä-kolintie 12 B, 83960 Lieksa, Finland

Tapahtumasta

Tällä retriitillä tulemme tekemään aamuisin kehoa herättelevän joogaharjoituksen. Molempina kokonaisina päivinä (pe ja la) on mahdollisuus lähteä kokemaan ja aistimaan Kolin luontoa. Lauantaina on varattu aikaa useampi tunti luonnossa oleiluun ja saamme Kolin Keitaalta reilun matkalounaan mukaamme. Luontoon voi lähteä yksin, ystävän kanssa tai ryhmänä. Päiviin on sisällytetty myös pilatestunnit. Iltaisin hiljennymme rauhoittaviin joogaharjoituksiin ja yhtenä iltana teemme saunassa ihanat hoidot tuotteilla, jotka ovat valmistettu luonnon antimista. Sauna lämpiää myös toisenakin iltana.

Retriitin ohjelma alkaa to 8.9 klo 19.15 ja päättyy su 11.9 noin klo 14.

Retriitin ohjaa fysioterapeutti, pilates- ja joogaohjaaja Mirka Kirjavainen. Kaikki harjoitteet tehdään kehoa kuunnellen ja mahdolliset kehon haasteet huomioiden. Lisää ohjaajasta: https://www.facebook.com/MundaHyvinvointipalvelut ja www.munda.fi. Lämpimästi tervetuloa luonnon syleilyyn ja kehon vaalimiseen <3

Retriitin hinta on 435 €. HUOM. Early bird hinta 390 € on voimassa 30.6 saakka.

Lisätiedot ja ilmottautuminen: mirka.kirjavainen@gmail.com.

Share this event

bottom of page