top of page

la 17. kesäk.

|

Lahti

Palautuen rennommaksi ja energisemmäksi viikonloppu

Tule viettämään aikaa itsesi äärellä upeassa Willasukassa Nastolassa Ruuhijärven rannalla TÄMÄ VIIKONLOPPU ON TÄYNNÄ!! :)

Registration is closed
See other events
Palautuen rennommaksi ja energisemmäksi viikonloppu
Palautuen rennommaksi ja energisemmäksi viikonloppu

Aika ja paikka

17. kesäk. 2023 klo 10.30 – 18. kesäk. 2023 klo 10.35

Lahti, Kesäpolku 10, 15560 Lahti, Finland

Tapahtumasta

LÄMMIN TERVETULOTOIVOTUS PALAUTUEN RENNOMMAKSI JA ENERGISEMMÄKSI -VIIKONLOPPUUN 17-18.6.2023

Kutsun sinua mukaan tähän viikonloppuun, jossa pysähdytään itsen äärelle. Sinua odottaa rauhalliset kehoa avaavat ja vahvistavat dynaamiset harjoitukset, joiden aikana ehdit syventyä kehosi liikkeeseen. Mitään ei pakoteta, vaan annetaan kehon ilmentää liike juuri siten kuin se sillä hetkellä haluaa sen tehdä. Lisäksi pääset tekemään hengitys- ja rentoutumisharjoituksia, joiden avulla tasapainotetaan ja palautetaan kehoa sekä mieltä. Lauantai-ilta päättyy ihanaan Yoganidraan sekä iltasaunaan ja järveen pulahtamiseen. Harjoitukset pohjautuvat pitkälti lempeään joogaan ja pilatekseen.

MAJOITUS tapahtuu Ruuhijärven rannalla valloittavassa Willasukassa Nastolassa (ig: willasukka 1898). Nastola sijaitsee 30 km Lahdesta ja Willasukka n. 10 km Nastolan juna-asemalta. Willasukan huoneet ovat upeasti entisöityjä ja sisustettuja 4 hengen huoneita ja lisäksi on mahdollista yöpyä teltassa, jossa on 2 sänkyä! Majoitukseen sisältyy aamupala ja hinta on 65€ /yö/hlö (sis alv).

RUOKAILU: Viikonloppuun sisältyy myös lounaat (x2) sekä la päivällinen ja iltapala. Tarjoiltavat ruoat ovat kasivisruokia ja ne ovat maidottomia sekä gluteenittomia. Aterioita on meillä loihtimassa ihana Paula, jolla on 35 vuoden kokemus ravitsemusalalta.

OHJAAJANA viikonloppuna toimin minä, Mirka Kirjavainen. Olen fysioterapeutti, pilates- ja joogaohjaaja. Olen itse kokenut uupumisen ja siksi kehon kuuntelu palauttavine ja voimaannuttavine harjoituksineen ovat lähellä sydäntäni. Viikonlopun aikana tulemme tekemään yhteensä 5 harjoitusta kestoiltaan 45-120 min.

Viikonloppu alkaa majoittumisella la klo 9.30-10.15 ja ohjelma alkaa klo 10.30. Sinulle on varattu la-päiväksi myös hieman omaa aikaa, jolloin voit pulahtaa järveen, lukea kirjaa tai ottaa vaikkapa päikkärit. Viikonloppu päättyy lounaaseen su klo 14. Mikäli haluaisti majoittua jo pe-illalla, ota yhteyttä niin järjestämme sen sinulle.

VIIKONLOPUN HINTA: majoitus 65 € sekä ruokailu ja ohjaukset yht. 134 € (sis. alv:t) eli yhteensä 199 €. Lähetän laskun sähköpostiin ennen viikonloppua ja se tulee olla maksettuna 9.6. mennessä. Peruutuksen voi tehdä 31.5 mennessä. Mikäli joudut perumaan tämän jälkeen, laskutus on puolet viikonlopun hinnasta, 99 €. HUOM. Majoitus maksetaan erikseen paikan päällä.

Willasukkaan pääset parhaiten omalla autolla. Mikäli olet tulossa junalla, voimme koittaa järjestää kyydin Nastolan juna-asemalta Willasukkaan tai voimme koittaa järjestää kimppakyytejä.

Ilmoittautuminen viimeistään 31.5.2023 sähköpostiin: mirka.kirjavainen@gmail.com. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää, niin laitathan minulle viestiä.

Nähdään kesällä upeassa Willasukassa! <3

Share this event

bottom of page